Galop Digital nagrađuje: Zaigraj i osvoji tablet Samsung Galaxy Tab A

Čitanje traje otprilike 2 min

Kako bi Vam izrazili zahvalnost za Vašu vjernost I podršku koju ste nam pružili tijekom rada naše kompanije, odlučili smo Vas iznenaditi i pokloniti Vam jedan jako zanimljiv i vrijedan poklon.

Veliko hvala svima Vama koji ste uz nas cijelo vrijeme, našim vjernim pratiteljima, postojećim klijentima, našim dragim partnerima i svima onima koji pomažu i doprinose napretku naše kompanije, jer da nema Vas, ne bi bilo ni nas.

Nadamo se da ćemo našim radom opravdati ukazano povjerenje i da ćemo, zajedno sa Vama, u budućnosti biti još bolji i uspješniji.


Kako bi stvari učinili malo zanimljivijim, odlučili smo organizirati nagradnu igru nakon koje ćemo napraviti javno izvlačenje sretnog dobitnika i gdje će te Vi imati priliku da postanete vlasnik odličnog Samsung Galaxy TAB A 10.1. Zvuči dobro?

Pravila i uvjeti nagradne igre

Dakle krenimo. Pravila i uvjeti su vrlo jednostavni, sve sto trebate napraviti je da stavite ”Like” na našu službenu Facebook stranicu, javno podijelite, odnosno ”Share” objavu na Vaš profil te u komentar označite jednog ili više prijatelja i to je sve, ušli ste u izbor i uz malo sreće, ovaj izvrsni poklon je Vaš.

Nagradna igra počinje 1.Marta 2020 i traje do 31.Marta 2020 godine, nakon čega slijedi izvlačenje i objava sretnog dobitnika te uručenje nagrade koje će se izvršiti u prostorijama firme Galop Digital, na adresi Zenjak, broj 7A, 72270 Travnik.

Više detaljnijih informacija možete pronaći na našoj stranici www.galopdigital.com u sekciji ”Nagradna igra”.

Želimo Vam puno sreće!
Vaš Galop Digital